Uutiset


Antitecille CEPA EN 16636:2015 laatusertifikaatti

Antitec Oy on ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä saanut kansainvälisesti arvostetun CEPA:n omistaman tuholaistorjunta-alan EN 16636:2015 laatusertifikaatin.

EN 16636:2015 on CEN:n vuonna 2015 julkistama uusi eurooppalainen tuholaistorjuntapalvelujen standardi, jonka tarkoituksena on parantaa tuholaistorjuntapalvelujen laatua koko Euroopassa. Standardi sisältää selkeät vaatimukset ja ohjeistuksen, miten tuholaistorjuntapalveluja antavat yritykset varmistavat, että he antavat laadukkaita ja ammattitaitoisia tuholaistorjuntaan liittyviä palveluja samalla minimoiden riskit ihmisten ja heidän lemmikkieläintensä terveydelle sekä myös negatiiviset vaikutukset elinympäristöllemme.

"Olemme erittäin ylpeitä tehdessämme tällä tavoin oman toimialamme historiaa Suomessa, mutta koemme silti tämän sertifioinnin vasta ensimmäisenä askeleena kohti entistäkin laadukkaampia sekä asiakas- ja ympäristöystävällisempiä tuholaistorjunta-alan palveluja.", Antitecin laatupäällikkö Sami Lehtonen kertoo.


05-09-2017 08:24


Antitecille Gaftan GTAS Fumigation sertifiointi

Antitec Oy on saavuttanut kaasutuksen osalta (GTAS Fumigation Module) Gaftan GTAS sertifioinnin.

Gafta Trade Assurance Scheme (GTAS) soveltuu kaikille yrityksille, jotka toimivat kansainvälisessä syötävien viljatuotteiden kaupassa. Se käsittää kaikki kaupankäyntiin ja logistiikkaan liittyvät vaiheet alkaen tuotteen alkuperämaan maatilalta aina kuluttajan kotiin kohdemaassa.

GTAS perustuu HACCP-järjestelmään ja on suunniteltu ylläpitämään kuluttajan luottamusta liittyen turvalliseen syötävän ruoan käsittelyyn ja jakeluun. GTAS auttaa yrityksiä noudattamaan EU:n ja Iso-Britannian lainsäädäntöä, ja mahdollistaa tuotteen koko tuotantoketjun jäljityksen, ylläpitäen näin mm. tuotteiden mainetta.


03-05-2017 09:10


Hyvää uutta vuotta!

Antitec toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää uutta vuotta 2017!


04-01-2017 09:20


Haittaeläintorjunta on nyt ANTITEC Oy

Arvoisa yhteistyökumppani,

A-HAITTAELÄINTORJUNTA ON NYT ANTITEC OY

Suomen johtava suomalainentuholaistorjunta-alan toimija on A-Haittaeläintorjunta Oy vaihtanut nimensä 1.11.2015 alkaen ANTITEC Oy:ksi

Y-tunnus säilyy ennallaan 1968973-3

Kyseessä on nimenmuutos, yhtiön liiketoiminta säilyy ennallaan ja ANTITEC Oy vastaa kaikista aiemmin A-Haittaeläintorjunta Oy:n nimissä sovituista velvoitteista.

Antitecin uudet verkkosivut ovat työn alla ja toivottavasti voimme julkaiste ne heti alkuvuodesta 2016.

 

Antitec_Logo

 

 

 

 

 

 


16-12-2015 17:24


Elektroniset jyrsijäpyydykset, biosidiasetus 2015

 Klikkaa kuvista elektronisten jyrsijäpyydysten esittelyvideoon.

                              

       WiseCon WiseBox                                             Victor Multi-Kill

 

Rottien ja hiirien torjuntaan saa käyttää vain Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymiä jyrsijämyrkkyjä, jotka löytyvät Tukesin biosidirekisteristä (http://biosidit.tukes.fi).  Biosidirekisterissä kunkin valmisteen kohdalla on valmisteyhteenveto (SPC, summary of product characteristics) ja mahdollisesti myös etiketti, joissa on jyrsijämyrkkyjen käyttöohjeet. Käyttöohjeet löytyvät myös jyrsijämyrkkypakkauksesta. Jyrsijämyrkkyjen kuten kaikkein muidenkin biosidivalmisteiden käyttöohjeita tulee noudattaa. Käyttöohjeissa annetaan ohjeita tehokkaan torjunnan suorittamiseen, kerrotaan jyrsijämyrkkyjen aiheuttamista riskeistä ihmisille ja luonnonvaraisille eläimille. Käyttöohjeissa neuvotaan myös jyrsijämyrkkyjen ja kuolleiden jyrsijöiden turvallisesta hävittämisestä. Biosidivalmisteiden käyttöohjeiden noudattamista pidetään niin tärkeänä, että siitä on oma pykälä kemikaalilaissa (599/2013, 35 §). Käyttöohjeiden noudattamatta jättäminen on kemikaalirikkomus, josta voidaan tuomita sakkorangaistus.

Jyrsijämyrkkyjä on totuttu käyttämään jatkuvasti eikä niiden käyttöä ole valvottu mahdollisen väärinkäytön kannalta. Jyrsijämyrkkyjen nykyisissä käyttöohjeissa jyrsijämyrkkyjen jatkuva käyttö on kielletty. Jyrsijämyrkkyjen yhtäjaksoiselle käytölle on asetettu 35 päivän maksimikäyttöaika. Mikäli jyrsijöitä esiintyy edelleen 35 päivän torjunnan jälkeen, pitää selvittää mistä jyrsijöiden esiintyminen johtuu. Eivätkö ne syö syöttejä vai tuleeko paikalle aina uusia jyrsijöitä. Jyrsijöiden torjunnassa on ensiarvoisen tärkeää huolehtia siitä, että poistetaan mahdollisimman hyvin kaikki jyrsijöille kelpaava ravinto ja tilkitään reiät ja raot joista jyrsijät pääsevät sisälle.


10-02-2015 17:48

Antitec Oy on julkaissut uudet kotisivut. TERVETULOA!

Englanninkielistä palvelua saatte soittamalla numeroon 02 230 5673.


Antitec Oy - PestControl Fin Ltd.
has released a new website. WELCOME!


For service in English, please call +358 (0)2 230 5673.


17-07-2013 09:24