Ravintolat ja elintarvikeala


Ravintolat & elintarvikeala

"Elintarvikkeita on käsiteltävä niin, että tartuntatautien leviäminen ja elintarvikeen hygieenisen laadun huonominen ehkäistään. Elintarvikkeet on suojattava mikrobeilta ja haittaeläimiltä, sekä tarvittaessa kosteudelta, lämmöltä, valolta, kemikaaleilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta."

- Sosiaali- ja Terveysministeriön asetus elintarviketilojen hygieniasta

 

Omavalvonta

Omavalvonta auttaa ehkäisemään hävikkiä sekä takaamaan laadun yrityksessä. Kokonaisvaltaiseen omavalvonnan hallintaan tarjoamme kattavan paketin yhdessä maamme johtavien toimijoiden kanssa. Yhteistyöyrityksemme omavalvonnassa ovat Diversey ja Net-Foodlab Oy. Tutustukaa kokonaisvaltaiseen omavalvontapalveluumme osoitteessa omavalvonta.fi.

 
Palvelumme ravintola- ja elintarvikealan yrittäjille

Hoidamme yrityksenne puolesta haittaeläinten monitoroinnin ja otamme tarvittavat elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet säännöllisesti. Kaikista tarkistus- tai mahdollisista torjuntakäynneistämme sekä elintarvike- että pintapuhtausnäytteistämme annamme teille tarvittavat todistukset. Todistukset voitte liittää ravintolanne omavalvontajärjestelmään. Avullamme voitte varmistua työympäristön hygieniatasosta ja minimoida tartuntariskejä.

Teemme myös jyrsijöiden, lentävien ja ryömivien hyönteisten/haittaeläinten torjuntaa sekä monitorointia. Monitoroinnilla voidaan usein ennakoida mahdollisia tulevia haittaeläinten aiheuttamia ongelmia. Monitoroinnilla voitte minimoida myös mahdollisia hävikkejä.

 


Tutustukaa palveluihimme tarkemmin ja ottakaa yhteyttä.