Ravintolat ja elintarvikeala
Ravintolat & elintarvikeala

 

"Elintarvikkeita on käsiteltävä niin, että tartuntatautien leviäminen ja elintarvikeen hygieenisen laadun huonominen ehkäistään. Elintarvikkeet on suojattava mikrobeilta ja haittaeläimiltä, sekä tarvittaessa kosteudelta, lämmöltä, valolta, kemikaaleilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta."

- Sosiaali- ja Terveysministeriön asetus elintarviketilojen hygieniasta

 

 

Omavalvonta

Omavalvonta auttaa ehkäisemään hävikkiä sekä takaamaan laadun yrityksessä. Kokonaisvaltaiseen omavalvonnan hallintaan tarjoamme kattavan paketin yhdessä maamme johtavien toimijoiden kanssa. Yhteistyöyrityksemme omavalvonnassa ovat Diversey ja Net-Foodlab Oy. Tutustu kokonaisvaltaiseen omavalvontapalveluumme osoitteessa omavalvonta.fi.

 


Palvelumme ravintola- ja elintarvikealan yrittäjille

Antitec Oy hoitaa yrityksen puolesta haittaeläinten monitoroinnin ja ottaa tarvittavat elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet säännöllisesti. Kaikista tarkistus- tai mahdollisista torjuntakäynneistä sekä elintarvike- että pintapuhtausnäytteistä annetaan todistukset. Todistukset voidaan liittää ravintolan omavalvontajärjestelmään. Antitecin avulla voitte varmistua työympäristön hygieniatasosta ja minimoida tartuntariskejä.

Teemme jyrsijöiden, lentävien ja ryömivien hyönteisten/haittaeläinten torjuntaa sekä monitorointia. Monitoroinnilla voidaan usein ennakoida mahdollisia tulevia haittaeläinten aiheuttamia ongelmia. Monitoroinnilla yrittäjä voi minimoida myös mahdollisia hävikkejä.

 


Tutustu palveluumme tarkemmin ja ota yhteyttä.