PalvelutTuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa jo ilmenneiden haittaeliöiden poistoa, kuten esimerkiksi muurahaisten torjuntaa. Tietoa yleisimmistä tuholaisista löydät Tuholaiset-sivulta. Klikkaamalla tuholaisen nimeä pääset sivulle, jossa kuvaillaan sekä tuholainen että sen vaatima torjuntatoimenpide tarkemmin. Ota tämän jälkeen yhteyttä ammattilaisiimme, jotta et ainoastaan hävitä nyt näkyvää ongelmaa, vaan saat haittaeläimet poistettua pidemmäksikin aikaa. Mikäli et löydä sivuiltamme tietoa etsimästäsi tuholaisesta, tutustu tunnistuskaavioomme, ja/tai ota yhteyttä palvelunumeroomme. Älä huoli, yhdessä löydämme kyllä ratkaisun sinunkin ongelmaasi.

 

Haittaeläinhallinta

Haittaeläinhallinta on yksityisille ja yrityksille tarjoamamme palvelu, joka tarkoittaa jatkuvaa haittaeläinten hallintaa asiakkaan tiloissa. Asennamme asiakkaan tiloihin jatkuvan torjuntajärjestelmän, jonka ylläpito ja hallinta on Antitecin ammattilaisen vastuulla. Ulkoista haittaeläinhallintasi meille ja saat olla huoletta. Jatkuva raportointi on haittaeläinmonitoroinnin laadun tae.

Tutustu lisää haittaeläinmonitorointiimme:

Haittaeläinmonitorointi

 

Desinfioinnit

Ammattivälineillä ja ammattitaidolla tehty desinfiointikäsittely on tehokkain tapa saada desinfioitua suuret tai haasteelliset tilat. Desinfiointikäsittelyt ovat aina yksilöllisiä, joten ota yhteyttä ammattilaiseen oli kysymyksessä sitten asunnon, kanalan tai vaikka varaston desinfiointi.

 

Elintarvike- ja pintapuhtausnäytteiden ottaminen

Meiltä saat laadukkaan ja juuri sinun yrityksellesi toimivan pintapuhtaus- ja elintarvikenäytesuunnitelman. Pidä omavalvontasuunnitelmasi ajantasalla antamalla meidän laatia suunnitelma ja huolehtia näytteiden otosta yrityksessäsi. Hyvällä suunnitelmalla tiedät raaka-aineittesi laadun jatkuvasti. Tällä tavoin säästät omaa ja työntekijöidesi aikaa, joka on myös rahaa. Ota yhteyttä elintarvikealan ammattilaisiimme, jotta voimme yhdessä luoda juuri sinulle sopivan omavalvonta- ja hygieniasuunnitelman.

 

 

 

Tutustu palveluihimme tarpeesi mukaan: Tuholaistorjunta_Yksityisasiakas_painike           Tuholaistorjunta_yritysasiakas_painike

 
Mikäli haluat lisätietoa palveluistamme, ota yhteyttä.