Tuholaistorjunta - Turkiskuoriaiset


 
Jos haluat päästä eroon turkiskuoriaisongelmastasi, ota yhteyttä.Turkiskuoriaiset

Turkiskuoriainen on tekstiilituholainen. Toukkavaiheessa se elää useimmiten lattialistojen alla.
Turkiskuoriaisen toukka syö tekstiilipölyä ja kuolleita hyönteisiä. Aikuisena kuoriaisena turkiskuoriainen esiintyy asunnoissa, useimmiten vaatekaapeissa ja pimeissä komeroissa.

 

 

 

Turkiskuoriaisen tunnistus

Pilkkuturkiskuoriainen on noin 5m m pitkä, pyöreä, tumma tai musta kuoriainen, jonka selässä on valkoinen pilkku molemmilla puolilla.

Vyöturkiskuoriainen on noin 5 mm pitkä, pyöreä, tummanruskea kuoriainen. Vyöturkiskuoriaisen selässä on keltainen sahanterä kuvio.

 

 

 

 

 

Turkiskuoriaisten torjunta

Turkiskuoriaisten torjunnan suoritamme ruiskutusmenetelmällä. Ruiskutusmenetelmässä torjunta-ainetta levitetään ruiskuttamalla lattialistat sekä vaatekaappien alaosat. Torjuntakäsittelyn suoritamme 2 kertaa, noin 4 viikon välein toisistaan.

 

 

 

 

Näin valmistaudut torjuntakäsittelyymme

Tyhjennä lattialistojen vierustat irtotavarasta - suuria esineitä ei kuitenkaan tarvitse lähteä siirtämään. Tyhjennä myös vaatekaappien alaosat vaatteista.

Ota huomioon että tilassa, jossa torjuntakäsittely suoritetaan, ei saa oleskella seuraavan 2 tunnin aikana käsittelystä. Raskaana olevien naisten sekä astmasta kärsivien tulisi välttää oleskelua tilassa 5 tuntia käsittelyn jälkeen.

Lemmikkieläimien tulisi olla poissa asunnosta torjuntakäsittelyn ajan sekä 2 tuntia käsittelyn jälkeen.

Akvaariot tulisi peittää kankaalla sekä ottaa suodatinjärjestelmä pois päältä 2 tunniksi käsittelystä.

 

HUOM! Mikäli kysymyksessä on taloyhtiön tilaama torjuntakäsittely varmista, että olet joko itse paikalla tai että taloyhtiön avaimilla on pääsy asuntoosi.