Tuholaistorjunta - Jyrsijät


Rotat ja hiiret asuvat ympäri maapalloa, yleisimmin ihmisten läheisyydessä. Sisätiloissa rottiin ja hiiriin törmää yleisimmin kellareissa, varastoissa sekä viemäreissä. Niillä on erityinen kyky sopeutua erilaisiin elinolosuhteisiin ja jyrsijöitä tavataankin ympäri Suomea.

Paitsi että rotat ja hiiret tekevät tuhojaan syömällä ruoka-aineita, ne ovat silti pääasiassa hygieniaongelma, sillä ne levittävät tauteja ulostamalla ruoka-aineisiin. Erityisesti rotat ovat tunnettuja tautien levittäjiä. Lisäksi molemmat, niin hiiret kuin rotatkin, voivat saada jyrsimällä mittavaakin tuhoa aikaan.

Mikäli haluatte päästä eroon jyrsijöihin liittyvästä ongelmastanne, ottakaa yhteyttä.

 

Jyrsijöiden tunnistus

 

 


Jyrsijät tunnistaa yleensä pitkästä ja pyöreästä vartalosta. Jyrsijöiden tunnusmerkkinä pidetään myös pitkää häntää.

 
Jyrsijöiden torjunta

Jyrsijätorjunta on aina yksilöllistä, riippuen jyrsijöiden määrästä sekä alueesta, jolla jyrsijöitä esiintyy.

Joten, ottakaa yhteyttä meihin. Yksilöllinen torjuntasuunnitelma juuri teidän ongelmaanne on avain menestykseen!


                       WiseBox


Yleisesti jyrsijäongelmassa käytämme syötitysmenetelmää, jossa ammattikäyttöön tarkoitettuja syöttiasemia sijoitetaan kohteessa strategisiin paikkoihin.


Sekä taloyhtiöiden että yksityisten kannattaa kysyä myös sopimuskäytäntöämme. Sopimuskäytännössä sijoitamme syöttiasemat pysyvästi jyrsijöiden kulkureiteille. Ammattitaitoiset desinfektorimme pitävät tällöin huolen siitä, että monitorointi- ja syöttiasemat ovat kunnossa ja toiminnassa vuoden jokaisena päivänä. Näin saamme pysäytettyä jyrsijät ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi ja myös niiden aiheuttamat tuhot saadaan estettyä.


Mikäli haluatte päästä eroon jyrsijöihin liittyvästä ongelmastanne, ottakaa yhteyttä.