Tuholaistorjunta - Jyrsijät


 

Jos sinulla on jyrsijäongelma josta haluat päästä eroon, ota meihin yhteyttä. 

 

Rotat ja hiiret

 

Rotat ja hiiret asuvat ympäri maapalloa, yleisimmin ihmisten läheisyydessä. Sisätiloissa rottiin ja hiiriin törmää yleisimmin kellareissa, varastoissa sekä viemäreissä. Niillä on erityinen kyky sopeutua erilaisiin elinolosuhteisiin ja jyrsijöitä tavataankin ympäri Suomea.
Paitsi että rotat ja hiiret tekevät tuhojaan syömällä ruoka-aineita, ne ovat silti pääasiassa hygieniaongelma, sillä ne levittävät tauteja ulostamalla ruoka-aineisiin.
Erityisesti rotat ovat tunnettuja tautien levittäjiä. Lisäksi molemmat, niin hiiret kuin rotatkin, voivat saada jyrsimällä mittavaakin tuhoa aikaan.

 

 

 

Jyrsijöiden tunnistus


 

 


 Jyrsijät tunnistaa yleensä pitkästä ja pyöreästä vartalosta. Jyrsijöiden tunnusmerkkinä pidetään myös pitkää häntää.

 

Jyrsijöiden torjunta

Jyrsijätorjunta on aina yksilöllistä, riippuen jyrsijöiden määrästä sekä alueesta, jolla jyrsijöitä esiintyy.
Ota yhteyttä ammattilaisiimme. Yksilöllinen torjuntasuunnitelma juuri sinun ongelmaasi on avain menestykseen.


                       WiseBox

Yleisesti jyrsijäongelmassa käytämme syötitysmenetelmää, jossa ammattikäyttöön tarkoitettuja syöttiasemia sijoitetaan kohteessa strategisiin paikkoihin.

Sekä taloyhtiöiden että yksityisten kannattaa kysyä myös sopimuskäytäntöämme. Sopimuskäytännössä sijoitamme syöttiasemat pysyvästi jyrsijöiden kulkureiteille. Ammattitaitoiset desinfektorimme pitävät tällöin huolen siitä, että monitorointi- ja syöttiasemat ovat kunnossa ja toiminnassa vuoden jokaisena päivänä. Näin saamme pysäytettyä jyrsijät ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi ja myös niiden aiheuttamat tuhot saadaan estettyä.