Tuholaistorjunta - Torakat


Torakka on jo muinaisista ajoista alkaen ollut maapallomme asukas. Niitä asui maapallolla jo paljon ennen ihmistä ja ne tulevat myös säilymään täällä pitkään meidän jälkeenkin.

Torakoita tavataan täällä meillä Suomessakin montaa eri lajia. Kaikille torakkalajeille on kuitenkin yhtenäistä se, että ne ovat todellisia elintarviketuholaisia. Torakka asuu pienissä rakosissa, joista se lähtee pimeyden turvin ruokailemaan. Torakka on paitsi todella inhottavan näköinen, se myös levittää sairauksia, kuten bakteeri- ja virusperäisiä tauteja.

 

Mikäli haluatte päästä eroon torakkaongelmastanne, ottakaa yhteyttä.

 

Tunnistus

Torakoista useimmin Suomessa tavataan russakkaa, joka on 10-15 mm pitkä ja litteä. Väriltään se on tummanruskea. Torakoita on kuitenkin montaa eri lajia, joten niiden koko voi vaihdella huomattavastikin.

  

Näin valmistaudut torjuntakäsittelyymme

Torjuntakäsittelymme torakoita vastaan tapahtuu syötitysmenetelmällä. Asiakkaan ei tarvitse valmistautua torjuntakäsittelyymme muutoin kuin pitämällä huoli, että pääsymme asuntoon on estoton. Asukkaan tulee myös pitää huoli ettei asunnossa ole lemmikkieläimiä torjuntakäsittelyn aikana ja että taloyhtiön avaimella on pääsy asuntoon. Toinen vaihtoehto on olla itse paikalla torjuntakäsittelyn aikana.

 

Mikäli haluatte päästä eroon torakkaongelmastanne, ottakaa yhteyttä.