Yritys


Antitec Oy on Turussa vuonna 2005 A-Haittaeläintorjunta Oy -nimisenä perustettu tuho- ja haittaeläintorjuntaan keskittyvä täysin suomalainen osakeyhtiö.

Yrityksemme perustettiin palvelemaan tuho- ja haittaeläinten torjuntaan liittyvissä asioissa ensisijaisesti länsirannikon asukkaita ja yrityksiä, mutta paremmin ja korkeammalla ammattitaidolla kuin koskaan ennen. Perustajajäsenillä oli jo yritystoimintaa aloittaessaan vuosien kokemus ja ammattitaito tuholaistorjunnasta ja haittaeläinhallinnasta, mutta ravintola-alan koulutusten myötä heidän osaamistasonsa ja laatuvaatimuksensa ylittivät tuholaistorjunnan Suomen sen hetkisen tason.

Jatkuvasti laadukkaan toiminnan myötä palveluidemme kysyntä laajeni myös muualle (erityisesti pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön) ja mahdollistivat toimipaikan avaamiseen myös Helsinkiin.

1.11.2015 A-Haittaeläintorjunta Oy vaihtoi nimensä Antitec Oy:ksi. Kyseessä oli ainoastaan nimenmuutos, yhtiön liiketoiminnan ja Y-tunnuksen säilyessä ennallaan, Antitec Oy:n myös vastaten kaikista aiemmin A-Haittaeläintorjunta Oy:n nimissä sovituista velvoitteista.

Tällä hetkellä olemme Suomen johtava täysin suomalainen ja omien työntekijöittensä pääosin omistama tuholaistorjunta-alan merkittävä toimija. Tarjoamme toimialan monipuolisia palveluja aina tuholaistorjunnasta ja haittaeläinhallinnasta, desinfiointeihin, kaasutuksiin ja elintarvike- ja pintapuhtausnäytteiden ottamiseen sekä tarvittaessa myös toimialan koulutusta ja konsultointia toiminta-alueena koko Suomi.

Yritys perustettiin, jotta tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan toiminnan laatu saataisiin Suomessakin samalle tasolle kuin mitä se oli jo muuallakin Euroopassa. Erityisesti hygieniaosaaminen, kemiallinen tietotaito sekä ihmisläheisyys piti saada yhteen yritykseen. Näin alkoivat myös hahmottua yrityksemme arvot. Ne ovat:

  • Laatu
  • Asiakasläheisyys
  • Ammattitaito

 

Arvoista johtaen päivittäistä toimintaamme ohjaava tunnuslauseemme kuuluukin:

"Laadukas työ on tulosta ammattitaidosta ja asiakasläheisyydestä. Laatu tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakastyytyväisyys on yhtä kuin menestyvä yritys." 

 

Mikäli haluatte yrityksellenne laadukkaan yhteistyökumppanin, ottakaa yhteyttä.