Palvelut


Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa jo ilmenneiden haittaeliöiden poistoa, kuten esimerkiksi muurahaisten torjuntaa. Tietoa yleisimmistä tuholaisista löydätte Tuholaiset-sivulta. Klikkaamalla tuholaisen nimeä pääsette sivulle, jossa kuvaillaan sekä tuholainen että sen vaatima torjuntatoimenpide tarkemmin. Ottakaa tämän jälkeen yhteyttä meihin, jotta ette ainoastaan hävitä nyt näkyvää ongelmaa, vaan saatte haittaeläimet poistettua pidemmäksikin aikaa. Mikäli ette löydä sivuiltamme tietoa etsimästänne tuholaisesta, tutustukaa tunnistuskaavioomme, ja/tai ottakaa yhteyttä palvelunumeroomme. Olkaa huoleti, yhdessä löydämme kyllä ratkaisun teidänkin tuholaisongelmaanne.

 

Haittaeläinhallinta

Haittaeläinhallinta on yksityisille ja yrityksille tarjoamamme palvelu, joka tarkoittaa jatkuvaa haittaeläinten hallintaa tiloissanne. Asennamme tiloihinne jatkuvan haittaeläinten torjuntajärjestelmän, jonka ylläpito ja hallinta ovat vastuullamme. Ulkoistakaa haittaeläinhallintanne meille ja saatte olla huoletta. Jatkuva raportointi on haittaeläinmonitorointimme laadun tae.

 

Desinfioinnit

Ammattivälineillä ja ammattitaidolla tehty desinfiointikäsittely on tehokkain tapa saada desinfioitua suuret tai haasteelliset tilat. Desinfiointikäsittelymme ovat aina yksilöllisiä, joten ottakaa yhteyttä meihin oli kysymyksessä sitten asunnon, kanalan tai vaikka varaston desinfiointi.

 

Elintarvike- ja pintapuhtausnäytteiden ottaminen

Meiltä saatte laadukkaan ja juuri teidän yrityksellenne toimivan pintapuhtaus- ja elintarvikenäytesuunnitelman. Pitäkää omavalvontasuunnitelmanne ajantasalla antamalla meidän laatia suunnitelmanne ja huolehtia näytteiden otosta yrityksessänne. Hyvällä suunnitelmalla tiedätte raaka-aineittenne laadun jatkuvasti. Tällä tavoin toimien säästätte omaa ja työntekijöittenne aikaa, joka on myös rahaa. Ottakaa yhteyttä elintarvikealan ammattilaisiimme, jotta voimme yhdessä luoda juuri teille sopivan omavalvonta- ja hygieniasuunnitelman.

 

Tutustukaa palveluihimme tarpeenne mukaan: Tuholaistorjunta_Yksityisasiakas_painike           Tuholaistorjunta_yritysasiakas_painike

 Mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme, ottakaa yhteyttä.